Brystreduktion

udgangspunkt 18,000 DK

Et stort formløst bryst forårsager smerte og ofte håner. Ved at reducere brystets størrelse genvinder du kontrol over din feminine krop.

Bryst reduktion hos kendte plastik kirurger i Tyrkiet

Med et smukt formet bryst med ideelle proportioner er et ægte blikfang, der bidrager til kvindens fysiske velvære og selvværd.Kan et bryst der er for tungt og vellystig blive stresstest? Kvinder lider ofte ikke kun psykologisk af det men har også fysiske symptomer, såsom muskelspænding, hovedpine, nakke og rygsmerter afhængigt af brystets sværheds grad.

Er dit bryst en byrde?og du leder efter en specialist, der kan hjælpe dig? Hvis du leder efter en passende aesthetic plastikkirurg, vil vores Aesthetic Travel Team i Antalya være glade for at hjælpe dig! Vi er i tæt kontakt med tyrkiske plastikkirurger, som er meget velbevandrede inden for brystreduktion.Kontakt os med det samme.

En rådgivning og individuel opfattelse af din behandling er et forberedende trin til brystreduktion. Som en del af konsultationen med din kosmetiske kirurg overvejes blandt andet det rigtige tidspunkt for brystreduktion. Du skulle have afsluttet din fysiske vækst. Ideelle betingelser gives også, hvis familieplanlægningen er afsluttet før operationen, for da forbliver resultatet af interventionen bæredygtigt og konstant. Men hvis byrden allerede er meget høj i en ung alder, bør du også tænke på en operation på dette tidspunkt.

en tilføjelse til en grundig fysisk undersøgelse og registrering af din medicinske historie forklarer din æstetiske plastikkirurg fra Tyrkiet hans tilgang og fører i denne henseende en omfattende diskussion med dig. Dette inkluderer blandt andet råd om mulige risiko ved operation, alternative behandlinger og omkostningerne ved brystreduktion i Tyrkiet. Til dette finder du forskelige oplysninger på vores hjemmeside.

Brustverkleinerung Kosten
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Din brystreduktion-ekspert udført af tyrkiske kosmetiske kirurger

  Vores samarbejde med æstetiske plastikkirurger i Tyrkiet har mange års erfaring inden for bryst reduktion og udfører selvfølgelig procedurerne i overensstemmelse med de mest moderne medicinske og tekniske standarder. De behandler efter dine ønsker og former dit bryst efter dine personlige ønsker og ideer.

  Brystreduktion: Procedure og teknik

  Normalt vil du blive placeret under generel anæstetisk kirurgi for brystreduktion. De Tyrkiske laeger anbefalder at man er indlgat en til to dage efter operationen. Proceduren kan variere lidt afhængigt af brystets størrelse. Dette rejser spørgsmålet om, hvorvidt det eneste overskydende væv skal fjernes, ud over brystvorten er lagt ,ud over en Fedtsugning finder sted. Din tyrkiske kosmetiske kirurg vil forklare dig detaljeret. Før, under og efter operationen er et anæstesihold også tilgængeligt for at støtte din pleje.

  Lettelse over hele linjen

  Omkring seks måneder efter plastik kirurgien er det tid til endelig at vurdere resultatet af din brystreduktion. Se frem til dit skræddersyede bryst, som er velformet og væsentligt til lindring af din psyke og din krop.

  Vores team af Aesthetic Travel i Antalya vil gerne arrangere en konsultation med din tyrkiske brystreduktion specialist.

  Du kan også være interesseret i andre emner af æstetisk plastikkirurgi. Du er velkommen til at informere dig selv på vores hjemmeside. For eksempel læse de interessante artikler om lår, balder eller mave opstramning.

  Brustverkleinerung­ Türkei Kosten
  Et overblik over Brystreduktion

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  1 dag

  Hellings periode

  2 dage

  Pris

  udgangspunkt 18,000 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Hver kvinde ønsker fulde og velformede bryster. Overdreven femininitet bliver imidlertid en permanent byrde på kroppen. Store og tunge bryster kan forårsage smerter i nak og ryg, hudbetændelse, muskelspænding og endda permanent postural skade. Psyken lider også, når et stort bryst forstyrrer trivsel og efterfølgende fører til mindre værdskomplekser. Ingen kvinde burde acceptere denne ubehagelige livssituation. En brystreduktion i Tyrkiet hjælper dig til dit personlige drømmebryst!

  Den kirurgiske brystreduktion er velegnet til kvinder, der lider både fysisk og mentalt af størrelsen og vægten af deres bryster. Et overdimensioneret bryst begrænser ikke kun bevægelses friheden, men har også en negativ indvirkning på hudens elasticitet. Dette fremmer den tidlige fremkomst af hængende bryster. En brystreduktion kan udføres i en ung alder eller kun i fremskreden alder. I tilfælde af udtalt tegn på afslapning af huden anbefales en brystløft også.

  Nej ingen. Kun du alene bestemmer hvilken bryststørrelse du føler dig attraktiv og selvsikker med. Men når brystvolumen forårsager smerte, er der ofte et ønske om kirurgisk størrelses korrektion. Vores kvalificerede læger vil være i stand til at vise dig mulighederne og grænserne for en brystreduktion efter en indledende undersøgelse. Derudover vil den behandlende læge forklare dig, hvordan din alder, den naturlige form på dine bryster og tekstur på din hud kan påvirke dit kirurgiske resultat. Vi kan dog forsikre dig at efter brystreduktion i Tyrkiet vil du føle dig meget lettere, gladere og mere selvsikker.

  En brystreduktion er beregnet til at reducere den store volumen af brysterne til et passende niveau. Overdrevet bryster  og fedtvæv samt irriterende hud fjernes derfor kirurgisk. Også nippel komplekset bringes tilbage i en æstetisk tiltalende position. Som en del af en brystreduktion indstilles hudindsnit, der minder ind et nøglehulsmønster. Den såkaldte I-cut løber rundt om brystvorten og fører derefter lodret ned til den nedre inframammary fold. T – eller L-sektioner efterlader desuden et lille vandret ar i området af den nedre inframammary fold. Endelig er der det periareolære snit, der er placeret i en cirkel omkring areolaen. Lægen ville beslutte fra sag til sag, hvilket snit er bedst for patienten.

  Hver operation indebærer en vis risiko, men den kan reduceres til et minimum ved moderne kirurgiske metoder. Vores brystreduktions i Tyrkiet udføres udelukkende i anerkendte klinikker og af erfarne læger. I sjældne tilfælde kan postoperativ blødning, sårhelings forstyrrelser, blå mærker eller hævelse dog forekomme efter brystreduktion. Derudover kan der være et midlertidigt fald i brystvorte omraadet.

  Den post operative sårforbinding fjernes efter blot et par dage. Bagefter skal du bære en støttebh, indtil alle hudindsnit er helet. Efter din brystreduktion kræves der fysisk beskyttelse. Du skal lade dit arbejde hvile i ti til fjorten dage. Udmattende sportsaktiviteter er kun tilladt igen efter seks til otte uger.