Mini Gastric Bypass i Tyrkiet / Antalya

Mini Gastric Bypass i Tyrkiet / Antalya: Mini-gastrisk bypass er en nyere, stadig mere almindelig procedure. Igen, som i gastrisk bypass, omgås en del af tyndtarmen for at reducere absorptions området.

fra 28,450 DK

Omega (Mini) Bypass

Omega (Mini) Bypass er det effektive alternativ til standard gastrisk bypass-operation for mange patienter. Omega (Mini) Bypass ligner meget Roux-en-Y gastric bypass proceduren. Mini gastrisk bypass i Tyrkiet hjælper med vægttab ved at begrænse mængden af mad der kan spises og ændre tarmsvampe involveret i appetitkontrolen.Minibypass blev først brugt i slutningen af 1960′ erne, men blev senere kasseret. Den laparoskopiske “nøglehul” kirurgi har gjort masser af udviklinger og forbedringer i de seneste år. Dette fører til, at mini bypass igen er meget populær. Hvis gastrisk bypass bliver placeret i Tyrkiet, er det et hurtigt, effektivt og økonomisk alternativ til den konventionelle gastriske bypass i dette land.

Mini Magenbypass Kosten

Mini Gastric Bypass i Tyrkiet / Antalya

Mini bypass operationen er en relativt hurtig og enkel operation, der bliver udføret af specialister og kirurger i Tyrkiet. I den første del af operationen opdeler kirurgen maven i to dele ved hjælp af en endoskopisk enhed. En ny, smalere mavepose er dannet af dette. Da den nye mave er meget mindre, kan den indtage betydeligt mindre mad. Det meste af din mave forbliver i din krop og fortsætter med at producere fordøjelses saft, der hjælper fordøjelsen. Den adskilte del af maven ville ikke komme i kontakt med mad mere. I det næste trin i omega (mini) bypass operationen skaber kirurgen en tarm sløjfe bestående af tolvfingertarmen og en del af jejunum til maven og forbinder den med den nederste del. Ved at omgå to meter af tyndtarmen går maden fra maveposen direkte ind i tyndtarmen, hvor den møder fordøjelses saften fra den adskilte del af maven. Ved at omgå tolvfingertarmen og jejunum reduceres føde indtagelse og calorie indtag. Færre kalorier forbruges betyder vægttab.

 
Tilbagekald tjeneste  Har du nogen spørgsmål?

  Har du nogen spørgsmål?
  +90 542 407 75 70

  Efter Omega (mini) Gastric Bypass i Tyrkiet

  Patienter, der gennemgår Omega gastrisk bypass operation i Tyrkiet, kan ofte forvente at komme sig efter operation inden for 24 timer. Af sikkerhedsmæssige årsager er det dog bedst at blive på hospitalet i tre til fem dage. Erfarne sygeplejersker og læger opfordrer patienterne til at stå op og bevæge sig så hurtigt som muligt for at forhindre dannelse af blodpropper. I de første dage efter operationen begynder kosten med en flydende kost, som langsomt omdannes til fast mad. Dette gør det muligt for kroppen at tilpasse sig optimalt til de ændringer, der følger af operationen.

   

  Et overblik over Mini Gastric Bypass

  Behandlings tid

  1 - 3 timer

  Hospital ophold

  4 dage

  Hellings periode

  2 dage

  Pris

  udgangspunkt 28,450 DK

  Ofte stillede spørgsmål

  Med mini bypass er der kun en enkelt forbindelse mellem den størrelses reducerede mave og tarmen. På den anden side er der i Roux-en-Y gastrisk bypass to. Dette gør det muligt at lægge mini bypass på kortere tid. Dette forklarer også, hvorfor mini-gastrisk Bypass i Tyrkiet er billigere. Undersøgelser viser, at de faktiske resultater af vægttab er stort set de samme. Standard Roux-en-Y gastrisk bypass har ingen fordele her.

  • Den mini mave, der er dannet i denne procedure, kan indtage meget mindre mad, hvilket får dig til at føle dig fuld hurtigere.
  • Kroppen absorberer færre kalorier, da mad ikke længere passerer gennem tolvfingertarmen og jejunum.
  • Operationen forårsager hormon niveauer, der regulerer din appetit og dermed undertrykker din appetit.

  Der er mange grunde til, at patienter vælger mini gastrisk bypass i Tyrkiet. Her er nogle af de vigtigste fordele Denne operation kan tilbyde:

  • Vægttabet som følge af mini gastrisk bypass operation er sammen ligneligt med Roux-en-Y proceduren.
  • Varigheden af operationen og restitutionstiden er betydeligt kortere.
  • Operationen er let reversibel, og patienterne er ofte tilfredse med resultaterne af vægttabet efter operationen.
  • Mini gastrisk bypass omkostninger i Tyrkiet er meget lavere end i Tyskland.

  Proceduren for mini gastrisk bypass i Tyrkiet er kortere, og derfor er omkostningerne til mini gastrisk bypass også lavere. Takket være de erfarne og veluddannede kirurger i Tyrkiet kan du være sikker på at du er i gode hænder. Antallet af mini gastriske bypasses udført i Tyrkiet stiger konstant. Den høje kvalitet af operationer, den fremragende medicinske behandling før, under og efter proceduren samt de gunstige gastriske bypass omkostninger i Tyrkiet er gode grunde til mange patienter. Processen har vist sig at være sikker, omkostnings og effektiv. At tabe sig med en mini gastrisk bypass fra Tyrkiet er permanent og ledsages af en reduktion i andre lidelser forårsaget af fedme.